ул. Камен Андреев 24 /сграда Метални Конструкции/ ет.8, офис 813
София,
България
23.2676548
42.6689516
UserLikes
Име: СИДИРАМА / SIDIRAMA
Адрес: София, ул. Камен Андреев 24 /сграда Метални Конструкции/ ет.8, офис 813
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://sidirama.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителен контрол и проектантска дейност
Дейност:

Управление на инвестиционни проекти; Технически контрол, строителен надзор, консултантски услуги в строителството.

Ключови думи: консултантски услуги в областта на строителството, консултантски услуги, проектиране, строителство, независим строителен надзор

За нас

СИДИРАМА ООД е създадена през 1995г. като семейно дружество с ограничена отговорност със 100 % частен капитал с основен предмет на дейност – консултантски услуги в областта на строителството, независим строителен надзор в проектирането и строителството, управление на инвестиционни проекти, изготвяне на тръжни книжа и провеждане на конкурси за избор на главен изпълнител, респ. изпълнители при спазване изискванията на FIDIC, узаконяване на незаконни обекти, промяна предназначението на обекти.


Фирмата е лицензирана да упражнява независим строителен надзор в проектирането и строителството още през месец септември 1999г. и съответно прелицензирана, като Консултант по ЗУТ от 10.06.2004г.- Лиценз № 000055 издаден от Министерство на регионалното развитие и благоустройството и продължен до 10.06.2014г. Фирмата се представлява от инж. Симеон Йорданов Александров-управител.


Фирмата разполага с висококвалифициран екип от инженери в областта на строителството, които ползуват успешно всички утвърдени програмни продукти в областта на строителството. В дружеството работят 42-ма специалисти – инженери по различните специалности в строителството, които са ситуирани в гр. София, гр. Варна, гр. Смолян, гр.Банско, гр.Бургас, което позволява на дружеството да поема обекти в различни части на страната. При необходимост фирмата привлича допълнителни специалисти от Висш Институт по архитектура и строителство – гр. София и от Научно-изследователския строителен институт – гр. София.


Основния девиз на фирмата е Коректност, качество и лоялност към клиента, който се доказва с редицата положителни референции, получени от дружеството в периода на своята работа.

 
Открийте ни в Google+