ул. Булаир 26, ет. 5
Пловдив,
България
24.7479916
42.1366681
UserLikes
Име:

КОНТРОЛ ИНВЕСТ

Адрес: Пловдив, ул. Булаир 26, ет. 5
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.kontrol-invest.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителен контрол и проектантска дейност
Дейност:

Независим строителен надзор в проектирането и строителството

Ключови думи: контрол инвест, независим, строителен, надзор, проектиране

За нас

Контрол Инвест ООД е основана през 1999 год. с предмет на дейност - независим строителен надзор в проектирането и строителството. На 24.08.2008г. дружеството се трансформира в еднолично дружество с ограничена отговорност /ЕООД/.


Седалището и офисът на фирмата е в гр.Пловдив, ул. Булаир 26, като фирмата разполага с действащ офис и в гр.София, ул. Фредерик Ж. Кюри №19, бл. 1, ет. 2 ап. 2


Контрол Инвест ЕООД разполага със списъчен състав от над 70 специалисти от различни специалности, което е гаранция за бързото и професионално решаване на въпросите и проблемите, възникнали по време на проектирането и изпълнението на строителството. Фирмата е запозната, както с всички стандарти, закони и наредби в България, така и с въвеждащите се Евронорми (EuroCode).


Контрол Инвест ЕООД печели Първия национален конкурс за Консултант на годината 2007, чиято цел е да утвърди Консултанта като един от най-важните участници в инвестиционния процес и да издигне имиджа на професията в национален и международен мащаб. Конкурсът е проведен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Дирекцията за национален строителен контрол, Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти и други институции и ведомства, свързани с консултантския бизнес.


Контрол Инвест ЕООД  за пореден път е прелицензирана и притежава Удостоверение № РК 0156 от 23.04.2014 г., издадено от Началника на Дирекция национален строителен контрол /ДНСК/ за извършване на дейностите по чл. 166, ал. 1, т. 1 от Закона за устройство на територията /ЗУТ/ оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и/или упражняване на строителен надзор.


Дружеството е вписано в публичния регистър на лицата, извършващи обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, изготвяне на оценка на съответствие на инвестиционните проекти и изготвяне на оценки за енергийни спестявания, съгласно чл. 44, ал.1 от Закона за енергийната ефективност /ЗЕЕ/ - последно издадено Удостоверение с ид. №00211 от 15.06.2015г. от Агенция за устойчиво енергийно развитие – Министерство на енергениката.


Фирма Контрол Инвест ЕООД разполага и със специалисти независими оценители и притежава Сертификат на Дружество на независим оценител рег. №900300065 от 20.07.2010г. за оценка на недвижими имоти, машини и съоръжения, търговски предприятия и вземания от Камара на независимите оценители в България /КНОБ/.


Контрол Инвест ЕООД  изпълнява следните дейности:
* Оценка на съответствието на проектната документация със съществените изисквания към строежа (съгл. чл. 142 ал. 2 и чл. 143 ал.1 от ЗУТ);
* Строителен надзор по време на строителството;
* Инвеститорски контрол;
* Изпълнение на функцията координатор по безопасност и здраве;
* Обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, съгласно Наредба №16-1594/13.11.2013г.  за обследване на енергийна ефективност, сертифициране и оценка на енергийните спестявания на сгради;
* Обследване на сгради и изготвяне на технически паспорти, на основание Наредба №5 от 28.12.2006г за техническите паспорти на строежите;
* Оценка на недвижими имоти, машини и съоръжения, търговски предприятия и вземания.


Дружеството поддържа в продължение на повече от десет години изградената интегрирана система за управление, включваща Система за управление на качеството (СУК) - в съответствие с БДС EN ISO 9001:2008, Система за управление на околната среда (СУОС) - в съответствие с БДС EN ISO 14001:2004 и Система за управление на здравословните и безопасни условия на труд BS OHSAS 18001:2007 и се прилага за гореизброените процеси.

 
Открийте ни в Google+