АСПИ ИНВЕСТ

АСПИ ИНВЕСТ

ул. Георги Бенковски 34
Пловдив,
България
24.7492711
42.1495931
UserLikes
Име: АСПИ ИНВЕСТ
Адрес: Пловдив, ул. Георги Бенковски 34
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.aspigroup.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителен контрол и проектантска дейност
Дейност:

строителство

Ключови думи: аспи груп, апартаменти, хотели, слънчем бряг, царево

Офиси

За нас

Аспи Груп е модерна компания с дългогодишен опит в областта на туризма и инвестициите в недвижима собственост, със седалище и адрес на управление в град Пловдив.

Основната и дейност е насочена в изграждането , продажбите и управлението на луксозни апартаментни комплекси по нашето Черноморие и вътрешността на страната, както и в предлагането на индивидуални и пакетни услуги от туристически характер.

Аспи Груп залага в концепцията за печеливш бизнес принципа на постоянно инвестиране в нови модерни проекти, следване на световните тенденции в управлението и реализирането на туристическата дейност , както и въвеждането на нови критерии в качеството на обслужване от персонала.
Фирма ИНВЕСТ ООД е също част от АСПИ ГРУП.Основана през 2007 г , фирмата закупува терен във вилна зона Запад- Слънчев Бряг и продава на инвестиционен проект комплекс „ Бендита Гардън”- виж нашите проекти.


Bendita Garden е луксозен апартаментен комплекс, разположен в границите на Слънчев бряг – зона Запад, в полите на Стара планина, на 1,5 км.от к.к. Слънчев бряг и плажната ивица. Той е проектиран и изпълнен съобразно максималния комфорт на обитателите му, с всички задължителни удобства за пълноценна морска почивка.

Bendita Garden е мястото, където луксът се превръща в уникален дизайн, мечтите стават реалност, а невероятнoто се оказва постижимо!

Bendita Garden е изключителна комбинация от спиращ дъха 5-звезден комплекс, включващ 4 отделни корпуса с апартаменти за продажба и луксозна обслужваща зона за забавление и отмора. Сградата е неповторимо съчетание на модерна архитектура и мистични елементи от традиционното средиземноморско изкуство.




 

Открийте ни в Google+